Vegan yoghurt taart

Einfach
16.12.2024
Vegane Yogurette
  • Dessert
  • Snack
  • Veganistisch
Vegane Yogurette
  • Dessert
  • Snack
  • Veganistisch

Ein fruchtig-schokoladiger Snack, der auch noch gesund ist. Diese veganen Yoguretten werden Deine Erwartungen bestimmt übertreffen. Mit nur 3 Zutaten kannst Du diesen leckeren Snack zubereiten und ohne schlechtes Gewissen genießen. Die Zubereitung und alle Zutaten findest Du in diesem Beitrag. Das Rezeptvideo mit Jessi findest Du am Ende dieses Eintrages. 

Zutaten

2 Portionen
  • 1 Board
    Donkere chocolade
  • Yoghurt
  • 4
    Aardbeien
  • Ijsblokjesvormen

Benötigte Küchenutensilien

Kom
Ijsblokjesvormen
Blender
Lepel

Zubereitung

  • 1

    Smelt de pure chocolade in een kom

  • 2

    Giet het in de ijsblokvormpjes en zorg ervoor dat elk vakje volledig bedekt is. Giet de overtollige chocolade terug in de kom. De ijsvormpjes moeten nu alleen bedekt zijn met chocolade op de "wanden" van de compartimenten.

  • 3

    Plaats de vorm in de vriezer

  • 4

    Doe de vegan yoghurt (ongeveer 100g) in de blender met de aardbeien en mix tot een romige massa.

  • 5

    Haal de ijsblokjesvorm uit de vriezer (de chocolade moet door en door hard zijn geworden) en vul de vakjes met de aardbeienyoghurt

  • 6

    Plaats de vorm terug in de vriezer voor ongeveer 1 uur.

  • 7

    Giet vervolgens de resterende chocolade over de waaiers en zorg ervoor dat alles bedekt is.

  • 8

    Koel de yogacakes nog 4 uur in een vriesvak

  • 9

    Geniet er koud van!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
51 kcal
Kohlenhydrate
5,5 g
Fett
2,7 g
Protein
1,1 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog