Mango yoghurt cluster

125 Minuten
Mittel
16.12.2024
Mango-Joghurt Cluster
  • Dessert
  • Snack
  • Suikerarm
Mango-Joghurt Cluster
  • Dessert
  • Snack
  • Suikerarm

Bei heißen Sommertagen gibt es nichts besseres als gefrorene Mango-Joghurt Cluster. Die natürliche Süße der Mango, die cremige Textur des Joghurts und der süße Schokoladenüberzug machen sie zu einem unwiderstehlichen Snack oder Dessert, ganz ohne zugesetzten Zucker.

Zutaten

2 Portionen
  • 250 g
    Mango's
  • 200 g
    Natuurlijke yoghurt
  • 2 TBSP.
    Agavesiroop
  • 100 g
    Donkere chocolade

Benötigte Küchenutensilien

Snijplank
Messen
Roerder
Bakpapier
Bakplaat

Zubereitung

Bereiding: 2 min.
Bereiding: 3 min.
Totale tijd: 5 min. + 2 uur.
  • 1

    Snijd de mango in kleine stukjes 

  • 2

    Meng nu de natuurlijke yoghurt en agavesiroop in een kom terwijl je de pure chocolade smelt boven een bain-marie

  • 3

    Voeg dan voorzichtig de mangostukjes toe aan het yoghurtmengsel en meng goed

  • 4

    Leg met een theelepel kleine hoopjes van het mango-yoghurtmengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en bedek met de gesmolten chocolade.

  • 5

    Plaats nu de bakplaat in de vriezer en laat de clusters minstens 2 uur bevriezen.

  • 6

    Haal de bevroren clusters voorzichtig van het bakpapier en bewaar ze in een luchtdichte bak in de vriezer.

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
145,8 kcal
Kohlenhydrate
17,3 g
Fett
6,7 g
Protein
0,7 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog