Vegan avocado spaghetti

25 Minuten
Einfach
16.12.2024
Vegane Avocado-Spaghetti
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch
Vegane Avocado-Spaghetti
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch

Unsere leckeren veganen Avocado-Spaghetti! Cremig, gesund und super schnell zubereitet! Dieses cremige Avocado-Gericht ist ein Gedicht und zudem auch noch richtig gesund. Um grundsätzlich Deine Ernährung langfristig gesünder zu gestalten, starte jetzt eine3, 5 oder 7 Tage Saftkurund lege somit Deinen Grundstein für eine gesündere und bewusstere Lebensweise. Dieses Rezept kannst Du bspw. anschließend perfekt in Deinen gesunden Ernährungsalltag einbauen.

Zutaten

2 Portionen
  • 1
    Avocado's
  • 1
    Knoflookteentjes
  • 2 TBSP.
    Olijfolie
  • 1 Handvol
    Basilicumbladeren
  • 300 g
    Spaghetti
  • 1 Handvol
    Cocktail tomaten
  • 50 g
    Parmezaanse kaas
  • 1 Pak
    Pijnboompitten
  • Zout & peper

Benötigte Küchenutensilien

Snijplank
Messen
Kookpot
Pan

Zubereitung

Bereiding: 5 min.
Bereiding: 20 min.
Totale tijd: 25 min.
  • 1

    Snijd eerst de avocado doormidden, schil hem en pureer hem samen met de knoflook, olijfolie en basilicum tot een pesto.

  • 2

    Kook nu de spaghetti in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking

  • 3

    Rooster tussendoor de pijnboompitten lichtjes in een pan

  • 4

    Halveer nu de tomaten en voeg toe aan de uitgelekte spaghetti in de pan met de pesto en de pijnboompitten en meng alles door elkaar.

  • 5

    Schik op een bord om af te maken en bestrooi met een beetje Parmezaanse kaas.

  • 6

    Al gedaan!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
625 kcal
Kohlenhydrate
75 g
Fett
29 g
Protein
16 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog