Groentenpasta met gepaneerde tofu

25-30 Minuten
Mittel
16.12.2024
Gemüsepasta mit paniertem Tofu
  • Hoofdgerecht
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Koolhydraatarm
Gemüsepasta mit paniertem Tofu
  • Hoofdgerecht
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Koolhydraatarm

Selbst in der Welt der Pasta-Gerichte gibt es Raum für gesunde und proteinreiche Variationen, bei denen man Kohlenhydrate einsparen kann! Unsere heutige Kreation bringt Gemüse und panierten Tofu auf eine leckere Art und Weise mit innovativen, proteinreichen Nudeln zusammen. Diese Gemüse-Pasta mit paniertem Tofu und Low Carb High Protein Fusill iist nicht nur ein Gaumenschmaus, sondern auch eine hervorragende Wahl für alle, die nach einer ausgewogenen Mahlzeit suchen und sich nach ihrer Saftkur oder Foodkur im Alltag weiterhin gesund ernähren möchten. Die knusprige Textur des panierten Tofus harmoniert perfekt mit der Vielfalt der Gemüsesorten und den nahrhaften High Protein Pasta. Tauche ein in die Zubereitung dieser gesunden und geschmackvollen Pasta-Kreation!

Zutaten

2 Portionen
  • 160 g
    LiveFresh Koolhydraatarme Eiwitrijke Pasta Fusilli
  • 200 g
    Broccoli
  • 175 g
    Wortelen
  • 100 g
    Prei
  • Olijfolie
  • 2 TBSP.
    Margarines
  • 1 TBSP.
    Spelt meel
  • 125 ml
    Melk
  • 100 ml
    LiveFresh groentebouillons
  • 2 TBSP.
    Peterselie
  • Zouten
  • Peper
  • Tofu
  • Karnemelk
  • 100 g
    Panko paneermeel
  • Paprikapoeder

Benötigte Küchenutensilien

Kookpot
Snijplank
Messen
Pan

Zubereitung

Bereiding: 5 min.
Bereiding: 20-25 min.
Totale tijd: 25-30 min.
  • 1

    De Eiwitrijke noedels Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • 2

    Was de broccoli, wortels en prei, snijd de broccoli in kleine roosjes en de wortels en prei in dunne plakjes. 

  • 3

    Doe vervolgens de broccoli en wortels in een pan en kook tot ze gaar zijn. Fruit de prei met een beetje olijfolie 5 minuten in een hete pan en zet apart.

  • 4

    Dep nu de tofu droog, voeg de kruiden toe aan de karnemelk, doop de tofu erin en draai hem dan door het broodkruimelmengsel, doe hem in een hete pan en bak hem aan beide kanten goudbruin.

  • 5

    Doe ondertussen voor de saus de margarine in een pan en smelt. Voeg de bloem toe en breng onder voortdurend roeren aan de kook tot het mengsel een lichte kleur krijgt. Blus dan af met melk en groentebouillon, voeg de kruiden en fijngehakte peterselie toe en laat 10 minuten sudderen. 

  • 6

    Meng tot slot de fusilli met de groenten, schik op een bord, giet de saus erover en bedek met de gepaneerde tofu. 

  • 7

    Eet smakelijk!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
664 kcal
Kohlenhydrate
30,9 g
Fett
20,7 g
Protein
74,7 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog