Vegan spaghetti bolognese

20 Minuten
Einfach
16.12.2024
Vegane Spaghetti Bolognese
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch
  • Eiwitrijk
Vegane Spaghetti Bolognese
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch
  • Eiwitrijk

Spaghetti Bolognese - der Klassiker unter den Nudelgerichten! Auch in der veganen Version einfach & schnell gemacht und immer wieder super lecker. Daher wurde es auch Zeit, dass wir unser Rezept auf unserem Blog mit Dir teilen! Außerdem lässt sich die vegane Spaghetti Bolognese ideal in Deine 3, 5 oder 7 Tage Saftkur Vor- und Nachbereitung sowie in einen ausgewogenen Ernährungsalltag integrieren. 

Zutaten

2 Portionen
  • Kikkererwten sojafettuccine
  • Gehakt
  • 1
    Wortelen
  • 2
    Tomaten
  • 1
    Uien
  • 1
    Knoflookteentjes
  • 1 Kan
    Tomaten
  • Basilicum

Benötigte Küchenutensilien

Kookpot
Snijplank
Messen
Pan

Zubereitung

Bereidingstijd: 5 min.
Bereidingstijd: 8-15 min.
Totale tijd: 20 min.
  • 1

    Kook eerst de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • 2

    Snijd vervolgens de ui, knoflook, tomaten en wortelen fijn

  • 3

    Fruit nu kort de ui en knoflook met een beetje olijfolie in een pan, voeg het vegan gehakt toe en bak alles kort mee

  • 4

    Voeg dan de wortels en gehakte tomaten toe, roer alles goed door en laat het geheel op een laag vuur sudderen.

  • 5

    Voeg tot slot de tomaten in blik toe en breng op smaak met zout, peper en verse basilicum.

  • 6

    Serveer de pasta met de saus op een bord en geniet!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
219 kcal
Kohlenhydrate
9 g
Fett
4 g
Protein
23 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog