Gevulde portobello champignons

27 Minuten
Einfach
17.12.2024
Gefüllte Portobello Pilze
  • Hoofdgerecht
  • Koolhydraatarm
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
Gefüllte Portobello Pilze
  • Hoofdgerecht
  • Koolhydraatarm
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Du hast mal wieder Lust auf Pilzeund weisst nicht wie Du sie Zubereiten sollst? Dann bist Du hier genau richtig! Hier ist ein schnelles und einfaches Rezept für leckere gefüllte Pilze. Ob im Backofen oder auf dem Grill, sie sind Low Carb, Glutunfrei, Laktosefrei, Vegan und sind ein echter Hingucker. 

Zutaten

2 Portionen
  • 2
    grote portobello champignons
  • 1
    Sjalotten
  • 1
    Courgettes
  • Feta
  • 30 g
    Gedroogde tomaten
  • Walnoten
  • Tomatensauzen
  • Geraspte kaas

Benötigte Küchenutensilien

Snijplank
Messen
Kom
Braadpan
Oven

Zubereitung

Bereiding: 2 min.
Bereiding: 25 min.
Totale tijd: 27 min.
  • 1

    Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje

  • 2

    Snijd nu de ui, courgette en zongedroogde tomaten fijn

  • 3

    Doe dan de feta in een kom, verkruimel het en voeg de gehakte groenten toe en meng alles door elkaar.

  • 4

    Leg nu de champignons in een ovenschaal en vul ze met het mengsel

  • 5

    Bedek de gevulde champignons tot slot met de tomatensaus, werk af met geraspte veganistische kaas en plaats ongeveer 18-20 minuten in de oven op 200°C.

  • 6

    Serveer met bijgerechten naar keuze en geniet!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
364,3 kcal
Kohlenhydrate
14,4 g
Fett
21,1 g
Protein
25,1 g

Rezeptvideo

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog